Utbildning Silverdal 2015

Välkommen till ditt barns nya skola

Bra kompis med fokus på kunskaper 

Här på Utbildning Silverdal satsar vi extra på trygghet och kunskap. I våras hade vi högsta meritvärdet i åk 9 i jämförelse med övriga skolor i Sollentuna kommun. En bra måttstock som visar att de som gått länge på skolan få bra resultat.

Vi arbetar till exempel enligt ett lösningsinriktat förhållningssätt. Det betyder att vi löser de eventuella problem som uppstår direkt. Dessutom arbetar vi framgångsrikt mot mobbing genom Olweus-programmet. Våra elever i klasserna 3-9 gör varje år en enkät som mäter hur eleverna mår.

Vi jobbar långsiktigt och har många eldsjälar på skolan och det har visat sig ge goda resultat. En annan trygghetsfaktor är att våra förskoleklasser får gå på simträning.

På Utbildning Silverdal finns både duktiga lärare och engagerade föräldrar som bor i närområdet. Silverdal är som en småstad i storstan. Skolan erbjuder en kreativ miljö för kunskap och lek. Både ute och inne.

Hör av dig om du vill ha en guidad tur!

Välkommen till Utbildning Silverdal.

Välkommen med din ansökan! Du hittar länken till Skolvalet på www.sollentuna.se

Hösten 2015 startar vi en ny 4:a och två förskoleklasser i nyrenoverade lokaler. Det blir 25 barn i varje klass.

Bild_webb_Silverdal_LOW